More

  Clubul de fotbal Espanyol este primul care integrează complet plățile în criptomonede

  Crypto Snack, un pionier global în domeniul soluțiilor de plată în criptomonede, a anunțat începerea primei etape pentru a permite echipei RCD Espanyol din La Liga să devină primul club de fotbal din lume care integrează complet plățile în criptomonede.

  RCD Espanyol va accepta peste 30 de criptomonede diferite, inclusiv jetonul nativ SNACK, pentru o varietate de plăți online și offline. Fanii vor putea achiziționa mărfuri ale echipei, bilete și experiențe pentru meciuri. Crypto Snack și Espanyol vor lucra la acțiuni suplimentare pentru a îmbunătăți adoptarea tehnologiei, cum ar fi instalarea de bancomate cu criptoactivitate pe stadionul echipei, conform Blockchain.news.

  Fondată în 2021, Crypto Snack are sediul în Estonia și dispune de birouri în toată Europa. Compania consideră că viitorul plăților se va realiza prin monede digitale. Jetonul SNACK urmărește să fie un token de utilitate transparent, axat pe comunitate, care conectează lumea digitală și cea fizică. SNACK este acceptată ca metodă de plată pentru peste 800 de afaceri online. Deținătorii SNACK se bucură de cele mai ieftine și mai rapide tranzacții în rețeaua de comerț electronic și jocuri crypto.

  Pionierul global a lucrat neîncetat în timpul perioadei de bear market (n.r. perioadă în care prețurile activelor scad continuu) pentru a construi un brand puternic și o afacere stabilă care îndeplinește fiecare etapă stabilită de companie. Introducerea plăților în criptomonede la plățile RCD Espanyol este o realizare uriașă atât pentru Crypto Snack, cât și pentru tehnologia blockchain.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...