More

  Payten, lider în soluţii de plată, devine furnizorul local al diebold nixdorf pentru soluțiile hardware și software destinate sectorului bancar

  Payten, parte a grupului ASEE, devine principalul partener de distribuție în România al Diebold Nixdorf, lider în automatizarea, digitalizarea și transformarea modului în care clienţii fac tranzacții bancare și cumpărături, în zona de soluţii hardware și software. Diebold Nixdorf are o experiență vastă în vânzarea și susținerea produselor și serviciilor sale bancare în România și în alte țări europene, fiind lider la nivel mondial în producţia de bancomate.

  Pe lângă inovaţiile tehnologice care ţin pasul cu cerinţele şi nevoile clienţilor, cei doi parteneri au în vedere şi asigurarea securităţii crescute a tuturor produselor lor.

  Ne concentrăm în mod constant eforturile pentru a urmări și depăși tendințele pieței, lărgindu-ne oferta de soluții de calitate prin tehnologii moderne și inovație. Prin faptul că Diebold Nixdorf a devenit partenerul nostru bancar strategic în România vom reuși să obținem creștere și performanță în rețeaua noastră de clienți. Prin acest parteneriat, Payten poate oferi băncilor locale expertiză și consultanță vastă, acces fără egal la resurse și perspective de stabilitate și continuitate

  Ciprian Pîrv, Country Leader Payten România.

  Prin acest parteneriat Payten va livra serviciile produse de Diebold Nixdorf pentru clienții bancari din România, extinzându-și modelul de parteneriat de succes din alte câteva țări.

  Așteptăm cu nerăbdare să valorificăm sinergiile pe care relația noastră cu Payten le va oferi pentru a ne ajuta să ne livrăm produsele și serviciile la standardul înalt de calitate cu care suntem obișnuiți


  Acordul confirmă strategia Payten de a-și îmbunătăți constant soluțiile și de a oferi clienților cele mai avansate produse și servicii. De altfel, căutarea de noi posibilități, extinderea afacerii și a cooperărilor pentru accelerarea creșterii este, de mulți ani, una dintre prioritățile Payten.

  Despre Diebold Nixdorf

  Diebold Nixdorf, Incorporated (NYSE: DBD) automatizează, digitalizează și transformă modul în care oamenii fac tranzacții bancare și cumpărături. În calitate de partener al majorității celor mai mari 100 de instituții financiare din lume și al primilor 25 de retaileri globali, soluțiile noastre integrate conectează canalele digitale și fizice în mod convenabil, sigur și eficient pentru milioane de consumatori în fiecare zi. Compania este prezentă în peste 100 de țări și are aproximativ 22.000 de angajați la nivel mondial. Grupul a consemnat în primele nouă luni ale anului 2022 vânzări nete globale de circa 2,5 miliarde de dolari. Pentru mai multe informații vizitați www.DieboldNixdorf.com.

  Despre Payten

  Payten oferă soluții complete pentru industria de plăți, pentru instituții financiare și nefinanciare, care susțin tranzacțiile cu carduri și fără carduri. Oferta companiei include soluții pentru eCommerce, mPayments, procesare, precum și servicii legate de ATM-uri și POS-uri. Payten este un brand nou în grupul Asseco, un furnizor IT de top în Sud-Estul Europei din punct de vedere al veniturilor obținute din software și servicii proprii. Acoperind 23 de țări (inclusiv România), ASEE este principalul jucător pentru sectorul bancar și unul puternic în alte verticale industriale. Are peste 3.200 de angajați și face parte din grupul Asseco, care se numără printre primii zece furnizori de software din Europa.

  redactia digitalio

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...