More

  TikTok continuă să angajeze în timp ce rivalii săi demit tot mai mult persoane

  Unele dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, precum Meta și Twitter, concediază angajați, iar singura companie de top care a reușit să contracareze tendința până acum este TikTok.

  Gigantul social-media deținut de chinezi se află în mijlocul unei campanii de angajare pe trei ani, cu planuri de a mai adauga aproximativ 3.000 de ingineri în țări din întreaga lume, relatează The World Street Journal.

  TikTok face, de asemenea, angajări la principalul său centru din Singapore, potrivit unor persoane familiare cu planurile sale. Proprietarul TikTok, compania ByteDance, cu sediul la Beijing, recrutează persoane în China pentru a lucra pe platforma TikTok. TikTok nu este disponibil în China, dar ByteDance oferă o alternativă chineză numită Douyin.

  TikTok plănuiește să mărească capacitatea celui mai mare centru american de inginerie, în Mountain View, California, care are deja peste 1.000 de ingineri, potrivit unor persoane familiare cu angajările. În unele cazuri, recrutorii TikTok au abordat chiar persoane recent concediate de la rivali, inclusiv de la Meta Platforms Inc. și Twitter Inc.

  Precum majoritatea companiilor, TikTok ar putea schimba din nou planurile de angajare în funcție de condițiile economice mondiale extrem de negative din ultima perioadă, dar și de performanța afacerii.

  Pentru moment, compania recrutează în continuare ingineri, atât pentru a îmbunătăți funcțiile pe care utilizatorii le văd în aplicație (front-end), cât și pentru a perfecționa algoritmul și alte infrastructuri din spatele aplicației (back-end).

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...