More

  Platforma pentru criptomonede FTX datorează celor mai mari 50 de creditori ai săi aproape 3,1 miliarde de dolari

  Platforma de tranzacţionare a criptomonedelor FTX, care a solicitat protecţie faţă de creditori în SUA, prin procedura falimentului, a declarat că datorează celor mai mari 50 de creditori ai săi aproape 3,1 miliarde de dolari, transmite Reuters, citat de news.ro

  FTX datorează aproximativ 1,45 miliarde de dolari primilor 10 mari creditori ai săi, a declarat într-un document depus în instanţă, fără a-i numi.

  FTX şi afiliaţii săi au depus cerere de intrare în faliment în Delaware, pe 11 noiembrie, într-una dintre cele mai cunoscute prăbuşiri a unei platforme cripto, lăsând aproximativ 1 milion de clienţi şi alţi investitori cu pierderi totale de miliarde de dolari.

  Platforma cripto a anunţat sâmbătă că a lansat o revizuire strategică a activelor sale globale şi se pregăteşte pentru vânzarea sau reorganizarea unor afaceri.

  FTX, împreună cu aproximativ 101 de firme afiliate, au solicitat, de asemenea, ajutorul instanţei pentru a permite operarea unui nou sistem global de gestionare a numerarului şi plata către furnizorii săi critici.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...