More

  Modul “companion” al WhatsApp permite userilor să folosească același cont pe mai multe telefoane

  WhatsApp sosește cu vești bune pentru utilizatorii săi. Potrivit WABetaInfo, WhatsApp lansează o funcție numită “companion mode” (n.r. modul companion) pentru unii useri ai versiunii beta, permițându-le acestora să configureze și să utilizeze același cont WhatsApp pe patru dispozitive în același timp.

  Funcția este disponibilă doar în cea mai recentă versiune beta a WhatsApp (versiunea 2.22.24.18) și a fost implementată doar pentru un număr restrâns de utilizatori. Este ușor de configurat; atunci când WhatsApp este instalat pe un telefon nou, opțiunea va apărea în meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus pe Android, deoarece funcția nu este încă disponibilă pe iPhone, permițându-i userului să facă conexiunea la un alt dispozitiv printr-un cod QR, conform Mashable.

  Modul Companion a fost testat pentru prima dată într-o versiune beta anterioară a WhatsApp, dar atunci era disponibil doar pe tablete. Acum se pot adăuga și mai multe telefoane. De asemenea, merită menționat faptul că acest lucru este disponibil de mult timp în versiunea desktop a WhatsApp, care se poate conectă cu ușurință la aplicația de telefon.

  Avantajele sincronizării WhatsApp pe mai multe dispozitive sunt destul de evidente. Toate mesajele și fișierele unui utilizator ar trebui să fie întotdeauna acolo, indiferent de dispozitiv. Acest lucru devine posibil datorită update-ului. Persoanele ce folosesc dispozitive Iphone vor trebui să mai aștepte puțin, întrucât versiunea beta funcționează numai pe Android.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...