More

  Apple face noi angajări pentru finalizarea viitorului headset AR/VR

  Căștile AR/VR de la Apple vor fi lansate în prima jumătate a anului 2023, așa că presiunea este mare pentru a finaliza ceea ce s-ar putea dovedi a fi cea mai importantă nouă categorie de produse Apple. Din acest motiv, gigantul tehnologic a deschis câteva sute de noi poziții.

  În prezent, există 217 posturi deschise în echipa Apple din SUA în domeniul AR (n.r. Realitate Alternativă), 171 în VR (n.r. Realitate Virtuală) și alte 145 de locuri de muncă disponibile într-o categorie comună de AR/VR. În ciuda anilor de achiziții și angajări, Apple tot mai are nevoie de peste 500 de experți tehnici pentru a ajuta la următoarea lansare de produse importante a unei categorii complet noi. Tim Cook, CEO-ul Apple, a exprimat deseori că AR este un produs foarte important pentru viitorul companiei, relatează Digital Trends.

  Există, de asemenea, vești despre schimbări manageriale de la Mark Gurman, analist al Apple. În cel mai recent buletin informativ Power On, Gurman raportează că Yaniv Gur, directorul senior de inginerie al Apple, a fost mutat la grupul AR/VR.

  Această tranziție este, de fapt, o mișcare foarte inteligentă, întrucât Gur a lucrat la Apple timp de peste 20 de ani și a gestionat dezvoltarea aplicațiilor iWork ale companiei. Este probabil ca Apple să aducă funcții de productivitate pentru căștile sale cu ajutorul lui Yaniv Gur.

  Un efort atât de mare, depus pentru dezvoltarea AR și VR, arată că Apple investește în mod clar într-un nou produs. De asemenea, valul de angajări și schimbările interne indică faptul că o cască Apple VR cu capabilități AR va sosi, cel mai probabil, în 2023.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...