More

  Șoferii Tesla vor putea participa la meeting-uri pe Zoom din mașină

  Vești extraordinare pentru cei pasionați de vehicule Tesla. Zoom și compania deținută de miliardarul Elon Musk vor colabora pentru a introduce Zoom meetings (n.r. întâlniri Zoom) pe mașinile electrice. Potrivit oficialilor de la Zoom, care au anunțat parteneriatul în timpul evenimentului Zoomtopia 2022 de marți, în curând, șoferii vor putea participa în apelurile Zoom direct din propriul vehicul.

  Această funcție a fost elaborată de mult timp. În aprilie 2020, unii șoferi Tesla l-au întrebat pe CEO-ul Elon Musk dacă ar putea folosi camera din interiorul mașinii pentru o întâlnire pe Zoom, iar Zoom nu a fost complet împotriva ideii, în timp ce Tesla nu s-a arătat prea entuziasmată. Cu toate acestea, la nu mai puțin de o lună, Musk a confirmat că videoconferințele în interiorul unei Tesla sunt “cu siguranță o funcție viitoare”, relatează Mashable.

  Acum, Nitasha Walia, Group Product Manager al Zoom, a afirmat că Zoom va ajunge în curând pe “toate noile modele Tesla”. Într-o scurtă demonstrație, funcția a fost prezentată în acțiune într-o Tesla Model Y. Camera din habitaclu a mașinii, care se află deasupra oglinzii retrovizoare, a fost pentru prima dată arătată în acțiune.

  Tot în ziua de marți, Zoom a mai anunțat câteva caracteristici noi care nu au legătură cu mașinile, Zoom Mail și Calendar. Cu aceste aplicații, care sunt în prezent în versiune beta, Zoom devine mai mult o soluție unică pentru gestionarea sarcinilor și a întâlnirilor, asemănătoare cu Google Workspace. Printre funcțiile notabile se numără criptarea end-to-end atunci când sunt trimise e-mailuri între doi utilizatori ai serviciului Zoom Mail și o funcție de rezervare de întâlniri, care facilitează utilizatorilor selectarea unei ore disponibile pentru o întâlnire Zoom.

  Colaborarea dintre Tesla și Zoom, deși neașteptată, ar putea schimba viitorul întâlnirilor din mediul online. Trebuie menționat, că o asemenea funcție instalată pe mașina electrică personală ar reduce semnificativ nivelul de stres și grijile resimțite de angajații corporațiilor, în cazul unei întârzieri la o ședință importantă, deoarece va exista mereu un plan B.

  Răzvan Tănase

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  Te-ar putea interesa și...