More

  Instagram începe să lanseze opțiunea de postări programate

  Instagram anunță ca va lansa noua funcție ce va permite utilizatorilor să își programeze postările. Aceasta va fi activată la nivel global în următoarele săptămâni, iar creatorii și întreprinderile vor putea să programeze o imagine, un carusel sau un Reel cu până la 75 de zile înainte, oferind un control mai mare asupra modului în care conținutul este partajat pe aplicație.

  În urmă cu două săptămâni, Instagram a menționat pentru prima data funcția de programare a postărilor.

  Pentru a programa o postare pe Instagram, mai întâi se va crea postarea ca de obicei. Dar, înainte de a apăsa butonul de partajare, userul trebuie să între în secțiune de instrumente de programare, selectând “Setări avansate”.

  Apoi, acesta va apăsa pe “Programează această postare”, după care va alege ora și data la care dorește ca postarea să apară pe fluxul de știri al urmăritorilor. Ultimul lucru care rămâne de făcut este ca userul să apese pe butonul “Schedule” (n.r. Programare). De asemenea, utilizatorii pot gestiona postările programate odată ce acestea sunt setate, conform Digital Trends.

  Înca nu se știe dacă conturile neprofesionale vor primi funcția de programare în curând, deși este posibil să fie accesată dacă userii își schimbă contul într-unul profesional, ceea ce este gratuit.

  Adevărul este că majoritatea celor de pe Instagram care doresc să programeze postări folosesc de mult timp aplicații terțe care oferă opțiunea. Acest lucru este posibil prin intermediul Facebook’s Creator Studio. Totuși, va fi mult mai convenabil și intuitiv pentru useri să poată folosi funcția direct din aplicație, cum intenționează Instagram.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...