More

  WhatsApp a început să lanseze actualizarea “Comunități”

  În urmă cu 7 luni, Whastapp a anunțat că are în plan lansarea unui nou subtip de grup, și anume “Communities” sau “Comunități”. Recent, aplicația de socializare a declarat că deja a început să introducă treptat această funcție.

  Comunitățile sunt practic niște super-grupuri care pot cuprinde mai multe grupuri și utilizatori cu același subiect în comun. WhatsApp sugerează că această opțiune ar funcționa cel mai bine pentru persoanele care locuiesc în cartiere sau părinții care au copiii la aceeași școală, relatează Mashable.

  Într-o postare pe blog, compania a declarat că opțiunea de Comunități a început să fie implementată pe WhatsApp la nivel global, dar va fi disponibilă pentru toată lumea “în următoarele câteva luni”. La momentul actual, această actualizare încă nu este valabilă în România.

  Utilizatorii care se bucură deja de această funcție pe WhatsApp, pot observa o nouă filă numită “Comunități” în partea de sus (pe Android) sau în partea de jos (pe iOS). Userii pot deschide o nouă comunitate sau să adăuge grupuri existente la o comunitate creată anterior.

  WhatsApp subliniază că noua formă de supergrupuri este protejată prin criptare end-to-end, ceea ce deosebește aplicația în mod categoric față de rivalul său, Discord.

  De asemenea, WhatsApp a adăugat recent câteva funcții suplimentare, inclusiv posibilitatea de a crea sondaje. Trebuie menționat și că grupurile au fost extinse pentru a putea găzdui până la 1.024 de utilizatori, iar apelurile video pot include acum până la 32 de persoane.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...