More

  Google Chrome introduce o funcție de căutare similară ale Microsoft Edge

  Google a anunțat noi actualizări pentru motorul său de căutare, Google Chrome, ce vor face căutările mai eficiente, fără ca utilizatorii să deschidă o nouă filă, sau să revină la pagina anterioară, după ce s-a inițiat o nouă căutare. Caracteristica barei laterale a Chrome vine la doar câteva luni după ce Microsoft a introdus o funcție similară în propriul browser, Edge.

  Google menționează că această funcție ar fi utilă pentru a compara diverse opțiuni de căutare. O modalitate de accesare a funcției este prin evidențierea textului în browser, făcând clic dreapta și apoi selectând “căutare în bara laterală”, relatează Digital Trends.

  Gigantul tehnologic a împărtășit detalii despre noua opțiune a browserului pe blogul său, cum că această funcționează permițând userilor să tasteze căutarea dorită în bara de adrese, după care se va face clic pe un mic logo Google “G” în partea dreaptă a barei de adrese și se va selecta “Deschideți căutarea în panoul lateral”.

  Noua bară laterală din Chrome este versatilă, deși rămâne mai puțin cuprinzătoare decât funcția echivalentă din Edge, care funcționează mai mult ca un motor de căutare de sine stătător.

  Multe dintre cele mai bune browsere par să primească diverse caracteristici mult mai repede decât Google Chrome. Cu toate acestea, Chrome rămâne cel mai utilizat motor de căutare la nivel global. Circa 67,34% dintre utilizatorii de browsere pentru desktop folosesc cu încredere acest instrument, potrivit datelor de la StatCounter. 10,8% dintre utilizatori optează pentru Microsoft Edge, 8,93% pentru Apple Safari și 7,28% pentru Mozilla Firefox.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...