More

  Facebook extinde setările modului de profil profesional pentru toți creatorii

  Meta a anunțat extinderea la nivel global a setării de profil pentru modul profesional de pe Facebook, care îi vizează pe toți creatorii. Modul profesional este conceput să îi ajute pe utilizatorii care doresc să își monetizeze numărul de urmăritori pe rețeaua de socializare. Facebook a început să testeze modul profesional cu anumiți creatori în decembrie 2021, iar acum îl oferă tuturor celor de pe platforma sa.

  În principiu, modul profesional este oarecum similar cu Pages (Paginile publice). Această opțiune le oferă creatorilor un profil separat pentru a-și construi prezența pe rețeaua socială, relatează TechCrunch.

  Setarea profilului le oferă creatorilor acces la funcții de monetizare și instrumente de analiză, cum ar fi programul de bonus Reels Play de pe Facebook, care le permite userilor să câștige bani pentru clipurile Reels distribuite. De asemenea, modul profesional le oferă creatorilor eligibili acces la Stars (n.r. opțiune care le permite creatorilor să obțină bani direct de la următorii care vizionează clipuri Reels sau live).

  Într-o postare de blog, Facebook a declarat că acest mod este ideal pentru a acapara o audiență cât mai cuprinzătoare.

  “Modul profesional îți permite să construiești o audiență globală de urmăritori, rămânând în același timp conectat cu prietenii și familia de pe profilul tău personal de Facebook”

  Declarația de pe blogul oficial al Facebook

  În ultima perioada, Meta investește activ în baza sa de utilizatori creatori, deoarece vede potențialul unui nou flux profitabil care provine din abonamentele creatorilor. Pe măsură ce Meta continuă să construiască metaversul, are nevoie de sprijinul acestora, deci extinderea opțiunilor pentru modul profesional este avantajoasă atât pentru gigantul tehnologic, cât și pentru persoanele care își câștigă banii din activitatea de pe platforma de socializare.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...