More

  Visa depune cereri de înregistrare a mărcilor pentru crypto, inclusiv NFT-uri

  Gigantul în domeniul plăților, Visa, a depus două cereri de înregistrare a mărcii comerciale la Oficiul pentru Brevete și Mărci din Statele Unite (USPTO) privind portofelele de criptomonede, jetoanele nefungibile (NFT-uri) și Metaverse. Acest lucru a fost dezvăluit inițial când Mike Kondoudis, un avocat de mărci comerciale cu licență USPTO, a scris joi pe Twitter despre acest lucru.

  Depuse la 22 octombrie 2022, cererile se referă la mărci comerciale legate de gestionarea tranzacțiilor digitale, virtuale și de criptomonede, inclusiv valute digitale și portofele de criptomonede, relatează blockchain.news.

  Cererle includ, de asemenea, furnizarea de utilizare temporară a unui software care nu poate fi descărcat pentru ca utilizatorii să vizualizeze, să tranzacționeze, să trimită, să primească, și să facă schimb de monede digitale, monede virtuale, criptomonede, active digitale și NFT-uri.

  Ca urmare a creșterii rapide a industriei web3 per ansamblu, depunerea cererilor de înregistrare a produselor crypto este acum un lucru pe care majoritatea companiilor îl fac în mod activ în ultimii ani. După cum a raportat sursa luna trecută, cererile de mărci comerciale legate de Web3.0 și Metaverse pentru acest an au depășit deja totalul înregistrat în 2021.

  Conform datelor încărcate de Mike Kondoudis, în primele 8 luni ale acestui an au fost depuse aproximativ 4.200 de cereri de înregistrare a mărcilor din SUA pentru bunuri și servicii metaversale, virtuale și web3. În plus, mărcile comerciale specifice NFT au depășit-o pe cea de anul trecut, iar mărcile comerciale legate de criptomonede au atins, de asemenea, cifre masive.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...