More

  Youtube introduce schimbări pentru toate tipurile de videoclipuri

  YouTube introduce o schimbare care va avea un impact asupra modului în care apar videoclipurile pe platforma sa. Compania a anunțat astăzi o reproiectare (design) ce va împărți conținutul video în trei file diferite pe toate paginile canalelor, una pentru conținutul YouTube tradițional de lungă durată, alta doar pentru YouTube Shorts și o a treia pentru videoclipurile Live, inclusiv transmisiunile live trecute, actuale și viitoare.

  Din fericire pentru useri, modificările le vor permite să acceseze mai ușor tipurile de videoclipuri YouTube pe care doresc să le vizioneze. Schimbările au fost făcute luând în considerare feedback-ul primit de la aceștia, relatează TechCrunch.

  Într-un anunț, compania a spus că a auzit de la urmăritori cum că și-ar dori să poată naviga către tipurile de conținut care îi interesează cel mai mult atunci când explorează pagina canalului unui creator, ceea ce a dus la modificările actuale.

  Actualizarea presupune, în același timp, faptul că videoclipurile Shorts și transmisiunile Live nu vor mai fi găsite în fila principală “Videoclipuri” de pe pagina canalului, un lucru care ar putea fi pe placul telespectatorilor YouTube de lungă durată care nu au apreciat infiltrarea conținutului ,YouTube de formă scurtă în fluxul video al canalului lor preferat, în trecut.

  Reacțiile inițiale ale utilizatorilor de pe Twitter care au răspuns la postarea făcută de YouTube despre aceste schimbări au fost pozitive, aceștia exprimându-și aprecierea pentru faptul că fiecare tip de conținut are propria sa categorie separată.

  YouTube transmite că reproiectarea cu file se va lansa astăzi și va fi disponibilă pentru toți utilizatorii de pe toate dispozitivele în următoarele săptămâni.

  Răzvan Tănase

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  Te-ar putea interesa și...