More

  Cash App introduce tranzacții în Bitcoin prin rețeaua Lightning Network

  Aplicația de procesare a plăților creată de Block Inc, Cash App, susține acum tranzacții în Bitcoin, permițând utilizatorilor să trimită și să primească Bitcoin prin intermediul rețelei Lightning.

  Rețeaua Lightning este o rețea de soluții de nivel 2 construită deasupra Bitcoin pentru a-i îmbunătăți scalabilitatea și pentru a permite plăți instantanee în cadrul unei rețele de participanți, conform Blockchain.news.

  Liderul departamentului de produse, Michael Rihani a dezvăluit inițial acest anunț atunci când a făcut o postare despre pe Twitter. El a specificat că aplicația Cash App facilitează acum, atât trimiterea de monede BTC, cât și primirea acestora prin Lightning. “Atâta timp cât celălalt portofel suportă LN, ar trebui să fie în regulă” a mai adăugat acesta.

  Potrivit lui Michael Rihani, această nouă funcție este disponibilă în prezent doar pentru utilizatorii de Cash App din Statele Unite. În plus, caracteristica este exclusă pentru rezidenții din statul New York, deoarece aceștia nu pot să folosească acest serviciu.

  În plus, pe langă suportul oferit de Cash App pentru rețeaua Bitcoin lightning, soluția de nivel 2 în sine s-a dezvoltat foarte mult de-a lungul anilor. După cum a raportat Blockchain.news la începutul acestei luni, rețelistica Lightning a depășit reperul de 5.000 BTC, marcând creșterea sa cu încă 2000 BTC în doar 1 an.

  La momentul scrierii articolului, o monedă BTC se tranzacționează pentru 20.531 de dolari.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...