More

  Investiție Accenture de peste 200.000 de dolari într-o sală de curs ultramodernă la ASE

  O sală de curs ultramodernă unde studenţii vor beneficia de sesiuni de formare care îi vor pregăti pentru “joburile de mâine” a fost inaugurată marţi la Academia de Studii Economice.

  Potrivit unui comunicat de presă, studenţii Academiei de Studii Economice vor avea la dispoziţie un curriculum de programe de studiu pentru anul universitar 2022-2023 care va cuprinde subiecte precum Metaverse şi robotică, ateliere pe teme de transformare a afacerilor, cum ar fi HR, contabilitate, achiziţii şi lanţuri de aprovizionare, precum şi discuţii despre tehnologii, cum ar fi SAP, AI şi Salesforce. În plus, experţii Accenture îi vor ajuta pe studenţi să se pregătească pentru provocările cu care s-ar putea confrunta în construirea carierei precum pregătirea pentru un interviu, redactarea unui CV sau prezentarea în faţa unui recrutor.

  Accenture Student Lab are o capacitate de 35 de locuri şi se află în cadrul clădirii “Ion N. Angelescu”, la etajul 2. Sala include o soluţie audio-video de ultimă generaţie, un sistem inteligent de rezervare, iluminare automatizată şi mobilier modern. Sistemul de afişare este reprezentat de un video proiector cu tehnologie laser şi un ecran electric cu o diagonală de 2,9 m. Laboratorul beneficiază de un sistem de tip “bring your own conference”, prin intermediul căruia se poate iniţia o video conferinţă direct de pe laptopul prezentatorului, utilizând camera, microfonul, ecranul şi sistemul audio al sălii. Pentru renovarea şi amenajarea Accenture Student Lab s-au folosit materiale şi mobilier sustenabile.

  Academia de Studii Economice din Bucureşti şi Accenture au inaugurat Sala “Robert Schumann – Accenture Student Lab” după o investiţie de peste 200.000 de dolari. 

  andrei.nistor

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...