More

  YouTube afirmă că abonamentul Premium nu mai este obligatoriu pentru vizualizarea videoclipurilor în 4K

  Luna trecută, YouTube a încercat să introducă un abonament Premium pentru redarea de videoclipuri la calitate 4K. Cerința nu a fost impusă tuturor utilizatorilor, dar a fost întâmpinată cu destul de multe reacții negative din partea utilizatorilor care au văzut-o. Prin urmare, Youtube a renunțat la acest abonament “special”.

  Într-o postare pe Twitter, contul oficial al YouTube a declarat că firma a “oprit complet acest experiment”, relatează Mashable.

  “Utilizatorii ar trebui să poată accesa acum rezoluții de calitate 4K fără a fi nevoie de un abonament Premium,”

  Declarația oficială a Youtube pe Twitter

  YouTube este un serviciu gratuit, susținut de reclame, dar YouTube Premium oferă o experiență fără reclame pentru 11,99 dolari pe lună. Alte avantaje includ posibilitatea de a descărca videoclipuri pentru vizualizare offline, precum și vizionarea videoclipurilor în fundal.

  Nu există informații cu privire la rezultatul obținut în urma experimentului, deci nu se știe dacă abonamentul a avut succes în vreun fel sau dacă YouTube intenționează să restabilească această cerință la o dată ulterioară. Cu toate acestea, decizia actuală de a scoti utilizatorii de un cost suplimentar este binevenită de comunitatea online.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...