More

  YouTube afirmă că abonamentul Premium nu mai este obligatoriu pentru vizualizarea videoclipurilor în 4K

  Luna trecută, YouTube a încercat să introducă un abonament Premium pentru redarea de videoclipuri la calitate 4K. Cerința nu a fost impusă tuturor utilizatorilor, dar a fost întâmpinată cu destul de multe reacții negative din partea utilizatorilor care au văzut-o. Prin urmare, Youtube a renunțat la acest abonament “special”.

  Într-o postare pe Twitter, contul oficial al YouTube a declarat că firma a “oprit complet acest experiment”, relatează Mashable.

  “Utilizatorii ar trebui să poată accesa acum rezoluții de calitate 4K fără a fi nevoie de un abonament Premium,”

  Declarația oficială a Youtube pe Twitter

  YouTube este un serviciu gratuit, susținut de reclame, dar YouTube Premium oferă o experiență fără reclame pentru 11,99 dolari pe lună. Alte avantaje includ posibilitatea de a descărca videoclipuri pentru vizualizare offline, precum și vizionarea videoclipurilor în fundal.

  Nu există informații cu privire la rezultatul obținut în urma experimentului, deci nu se știe dacă abonamentul a avut succes în vreun fel sau dacă YouTube intenționează să restabilească această cerință la o dată ulterioară. Cu toate acestea, decizia actuală de a scoti utilizatorii de un cost suplimentar este binevenită de comunitatea online.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...