More

  Instagram introduce opțiunea de a programa postările pentru mai târziu

  Instagram are de gând să introducă o nouă funcție destul de interesantă, care va permite userilor să își programeze postările. Un purtător de cuvânt al Meta, compania care deține Instagram, a confirmat miercuri pentru Mashable că “testează capacitatea de a programa conținut cu o parte din comunitatea noastră globală”.

  Creatorii își pot programa deja videoclipurile Live cu până la 90 de zile înainte, dar această nouă funcție ar permite oricui să își programeze postările din timp. Schimbarea a fost observată pentru prima dată de câțiva utilizatori care au avut opțiunea să o încerce.

  Procesul este destul de intuitiv. Mai întâi, userul își va pregăti postarea. Apoi, după ce a terminat de editat și etichetat persoane, utilizatorul poate să adăuge o locație și alte opțiuni de partajare, iar la sfârșit, în partea de jos se va face clic pe “setări avansate”. Aici, va apărea opțiunea de a “programa această postare”. Rămâne de selectat doar data și ora.

  După cum a precizat Meta, nu toată lumea are încă opțiunea de a programa postări prin intermediul aplicației, întrucât versiunea generală a funcției este încă în curs de testare.

  Dacă un utilizator nu are această opțiune, dar dorește să programeze postările cu câteva zile înainte, există o mulțime de alte modalități de a programa postările prin intermediul unor aplicații terțe, cum ar fi Planoly, Buffer și altele.

  Răzvan Tănase

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  Te-ar putea interesa și...