More

  Google aduce îmbunătățiri pe tabletele Android pentru utilizatorii de Chrome

  La începutul acestui an, Google a introdus Android 12L, care a adus o interfață îmbunătățită și o experiență de multitasking pentru tablete. În cadrul conferinței dezvoltatorilor Google IO din luna mai, compania a promis că va perfecționa peste 20 de aplicații proprii pentru experiența pe tabletă. Acum, gigantul tehnologic începe să își respecte această promisiune, începând cu browserul Chrome.

  Google a lansat o actualizare a Chrome pentru tabletele Android, care introduce noi caracteristici, cum ar fi “side-to-side view” (n.r. vizualizarea laterală) pentru o navigare îmbunătățită a filelor și posibilitatea “drag-and-drop” (n.r. a trage și de a plasa informații) din Chrome, relatează TechCrunch.

  Vizualizarea laterală îi va ajuta pe utilizatori să navigheze între file prin glisarea pe bara de adres. Acest lucru este util atunci când nu se pot citi numele filelor în setări, de exemplu, în cazul ecranului divizat.

  Funcția drag-and-drop permite utilizatorilor să mute linkuri, imagini și texte din Chrome în aplicații precum Gmail, Keep și Photos.

  Gigantul tehnologic își dorește ca userii să beneficieze de modalități cât mai ușoare și intuitive, când folosesc motorul de căutare pe tabletele de la Android.

  “Indiferent dacă preferați să folosiți un mouse, un stylus sau degetul, experiența Chrome pe Android ar trebui să fie la fel de intuitivă și familiară pe tablete exact ca pe computer sau telefon. Explorăm în mod constant noi modalități de a face mai ușoară și mai plăcută utilizarea Chrome pe tableta Android”

  Declarația managerului de produs al Chrome, Lola Adams

  Google face actualizări, pas cu pas, pentru îmbunătăți experiența de utilizare a tabletelor Android prin actualizări de aplicații și de software, în timp ce se pregătește să își lanseze propria tabletă Pixel anul viitor.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...