More

  ASEE devine partener Tailent în România pentru furnizarea de soluții RPA

  ASEE, cea mai mare companie de IT din Europa de Sud-Est, parte a Grupului ASEE (Grupul Asseco) și Tailent, compania românească de tehnologie cunoscută pentru democratizarea accesului la soluții de Robotic Process Automation (RPA) au semnat un parteneriat pentru livrarea de roboți software cu prețuri accesibile pentru companii.

  Pe o piață cu o creștere rapidă, estimată la 6,5 miliarde de dolari în 2025, companiile folosesc deja instrumente de transformare digitală precum RPA, cu diferite grade de succes. Potrivit unui studiu recent efectuat în 34 de țări, inclusiv România, 74% dintre companii declară că implementează deja soluții de automatizare a proceselor prin robotizare (RPA).

  Reducerea costurilor este printre principalele beneficii nominalizate  de organizații când vine vorba despre implementarea unor soluții RPA. În prezent, companiile analizează opțiuni de migrare de la platformele ce necesită licențe costisitoare, pentru a reduce povara bugetară a implementării de soluții. În același timp, încercările IMM-urilor de a adopta soluții RPA se lovesc, deseori de eșec, din cauza costurilor ridicate ale licențelor premium.

  ASEE, ca parte a grupului Asseco, este unul dintre primii zece furnizori de software din Europa, care oferă soluții IT complete și brevetate pentru toate sectoarele economiei. Având o bază extinsă de clienți în Europa, furnizorul de soluții, prin parteneriatul cu Tailent, va putea oferi soluții RPA la prețuri accesibile clienților din domenii precum cel bancar, servicii financiare și asigurări, producție, logistică și distribuție, comerț cu amănuntul și telecomunicații.

  „Am fost impresionați de modelul de afaceri al Tailent, care permite adoptarea RPA la scară largă pentru companii de pe orice piață. Ceea ce este și mai impresionant este modul în care platforma de automatizare Tailent combină ușurința utilizării cu o extensibilitate mare, reducând decalajul dintre utilizatorii de afaceri și cei tehnici. Aducerea expertizei noastre vaste în atât de multe industrii și piețe, împreună cu tehnologia Tailent, ne va permite să oferim plus valoare clienților noștri, ajutându-i să se elibereze de modelele de licență ce implică costuri ridicate și să se bucure de un mediu de lucru mai productiv, de un randament mai rapid al investițiilor și de o organizație mai agilă”

  Mihai Băbescu, Business Automation Manager, ASEE România

  Tailent este o platformă RPA din a doua generație și este prima din lume în care clienții nu mai plătesc pentru fiecare robot în parte, oferind abonament nelimitat de boți și permițând companiilor să înceapă cu proiecte de automatizare de mai mică anvergură și să mărească gradul de automatizare atunci când nevoile de afaceri o impun.

  Roboții software preiau sarcinile repetitive și plictisitoare și le permit angajaților să se concentreze pe activități cu valoare adăugată mai mare, ceea ce îmbunătățește productivitatea și satisfacția. ASEE este partenerul potrivit pentru a ne extinde în Europa Centrală și de Est. Din ce în ce mai multe companii înțeleg că, pentru ca tehnologia să fie adoptată pe scară largă, trebuie să fie accesibilă. Suntem convinși că, împreună cu Asseco, putem ajuta un număr mare de companii din Europa să înceapă să utilizeze RPA în mod eficient și chiar să migreze de la alți furnizori către o alternativă rentabilă și matură. Acest parteneriat face parte din strategia celor două companii de democratizare a accesului la tehnologiile de automatizare la nivel global. În ultimii doi ani, Tailent a încheiat mai multe parteneriate strategice cu furnizori importanți de soluții și servicii, precum Romanian Business Consult, Powernet Consulting, Encorsa, Winsig, Wolters Kluwer, Visa, Aliant și ETA2U, ca parte a unui proces accelerat de expansiune”

  Mario Popescu, Co-Fondator & CEO Tailent

  Acest parteneriat confirmă strategia ASEE de dezvoltare continuă și de diversificare a ofertei de servicii și soluții pentru clienții săi.

  Descrierea Companiei: Grupul ASEE operează în 23 de țări și are aproape 3.500 de angajați. ASEE face parte din Grupul Asseco, cea mai mare companie IT din Polonia și din Europa Centrală și de Sud-Est. Grupul Asseco este prezent în peste 55 de țări (majoritatea țărilor europene, Israel, SUA, Africa, Japonia și Canada) și are peste 27.000 de angajați. Pe piața din România, ASEE opereaza de 17 ani și are cifră de afaceri anuală de peste 130 de milioane de lei.

  Gabriel Zamfir

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...