More

  Userii de Reddit și-au creat milioane de portofele crypto pentru a achiziționa NFT-uri

  În iulie, Reddit a decis să experimenteze cu piața jetoanelor nefungibile, lansând o piață bazată pe NFT-uri care permite utilizatorilor să cumpere imagini de profil concepute pe blockchain la o rată fixă.

  Săptămâna trecută, în timpul unui întâlniri organizate TechCrunch Disrupt, Pali Bhat, directorul de produse al Reddit, a dezvăluit că peste trei milioane de “Redditori”, adică utilizatori Reddit, au folosit portofelul Vault blockchain al Reddit pentru a crea peste trei milioane de portofele crypto. Aproximativ 2,5 milioane au fost create pentru a cumpăra avataruri NFT care pot fi folosite ca poze de profil pe platformă, a menționat Pali Bhat.

  Acum câteva luni, Reddit a încheiat un parteneriat cu aproximativ 30 de artiști pentru a lansa circa 40.000 de modele de avatare NFT, care puteau fi achiziționate prin intermediul aplicației mobile Reddit la prețuri cuprinse între 9,99 și 99,99 dolari. Toate avatarele au fost cumpărate.

  Trebuie menționat că Reddit a colaborat cu Polygon, un blockchain compatibil cu Ethereum, pentru a emite avatarele.

  Cel mai recent experiment al Reddit în zona de NFT-uri vine după ce rețeaua de socializare a început să permită utilizatorilor să își seteze orice NFT ca imagine de profil, urmând exemplul Twitter. Se pare că această opțiune a fost binevenită de userii platformei.

  În prezent, sentimentul general cu privire la spațiul crypto, inclusiv NFT-uri, este extrem de negativ. Investitorii sunt pesimiști, iar apetitul de risc este din ce în ce mai scăzut. Cu toate acestea, experimentul întreprins de Reddit nu poate fi catalogat drept eșec, ci din contră, un adevărat succes.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...