More

  TikTok LIVE crește cerința de vârstă minimă

  TikTok mărește vârsta minimă de la 16 ani la 18 ani pentru a găzdui un LIVE, a anunțat compania. Planul companiei este a proteja persoanele tinere de posibile efecte negative din mediul online.

  LIVE pe TikTok este un instrument prin care utilizatorii pot face livestream pentru publicul lor. Creșterea vârstei, cerința specială pentru a “proteja utilizatorii”, va intra în vigoare începând cu data de 23 noiembrie. Compania începuse deja să testeze capacitatea de a restricționa livestream-urile în funcție de vârstă în luna iulie, Mashable.

  “Pe măsură ce luăm în considerare amploarea publicului nostru global, avem deja o abordare graduală a funcțiilor pe care comunitatea noastră le poate accesa în funcție de vârstă; adolescenții mai tineri trebuie să aibă cel puțin 16 ani pentru a accesa opțiunea Direct Messaging și cel puțin 18 ani pentru a trimite cadouri virtuale sau pentru a accesa funcțiile de monetizare”

  Declarație oficială a TikTok pe blog

  TikTok a mai precizat că intenționează să introducă noi funcții care vor permite creatorilor să aleagă vârsta publicului lor pe LIVE. Spre exemplu, în cazul în care conținutul unui creator este mai mult adaptat unui public adult, cum ar fi crearea unei rețete de cocktail sau realizarea unui număr de comedie mai potrivit pentru adulți, creatorul va putea să limiteze vârsta publicului său.

  În aceeași postare de blog, compania a anunțat, de asemenea, că utilizatorii pot adăuga acum până la cinci invitați la un TikTok LIVE și că adaugă noi memento-uri și sugestii de filtrare a cuvintelor cheie în TikTok LIVE. Aceasta face parte efortul perpetuu al companiilor tehnologice de a combate unele dintre cele negative aspecte ale aplicațiilor, anume efectul asupra tinerilor.

  Răzvan Tănase

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  Te-ar putea interesa și...