More

  Spotify vrea să lanseze un abonament Platinum cu calitate audio superioară

  Produsul Spotify HiFi de la Spotify a fost anunțat încă din februarie 2021 și, deși între timp s-a auzit foarte puțin despre el, se pare că a sosit momentul lansării unui abonament de calitate superioară numit Platinum.

  O persoană care a renunțat la Spotify a luat legătura cu 9to5Mac și a transmis că e-mailul care îl încuraja să se reaboneze menționa o ofertă Spotify Platinum pentru 19,99 dolari pe lună (de două ori mai mare decât prețul standard). Platinum includea o mențiune despre Spotify HiFi, relatează TechRadar.

  Sunetul de înaltă rezoluție reprezintă doar unul dintre aspectele cheie. E-mailul face referire și la funcții precum Studio Sound, Headphone Tuner, Audio Insights, Library Pro, Playlist Pro și podcasturi Spotify cu acces limitat. Din păcate, nu există nicio informație despre ce implică toate acestea.

  Chiar dacă sunetul fără pierderi de calitate, care a fost promis de Spotify HiFi îl va aduce mai aproape de servicii precum Apple Music și Tidal, nu este clar cât de mult contează un nivel suplimentar de fidelitate audio pentru abonatul obișnuit al aplicației de muzică. Spotify va avea mari probleme încercând să își convingă utilizatorii să își dubleze plata lunară, dacă se va ajunge la tariful de 20 de dolari. Cu toate acestea, noile funcții ar putea să facă ofertă un pic mai tentantă pentru useri.

  Până și Spotify a părut nesigur cu privire la data exactă a lansării Spotify HiFi, dar se pare că această întrebare este pe cale să primească un răspuns. Așadar, următoarea întrebare logică pe care ar trebuie să și-o pună compania este câți oameni vor fi dispuși să platească pentru noul abonament.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...