More

  Kanye West va cumpăra platforma Parler dedicată “exprimării libere”

  Kanye West a încheiat un acord pentru a cumpăra Parler, un site de socializare care se intitulează că fiind o “platformă de exprimare liberă”, a declarat astăzi compania.

  Parlement Technologies a făcut public anunțul prin intermediul unui comunicat de presă, afirmând că această tranzacție va contribui la crearea “unui ecosistem de nerefuzat în care toate vocile sunt binevenite”, conform Insider. Directorul executiv al Parlement Technologies, George Farmer, susține că firma va fi “onorată să îl ajute să își atingă obiectivele”.

  Artistul de muzică hip-hop și rap a afirmat că exprimarea liberă este importantă pentru conservatori.

  “Într-o lume în care opiniile conservatoare sunt considerate a fi controversate, trebuie să ne asigurăm că avem dreptul de a ne exprima liber.”

  Declarația lui Kanye West

  Parler se prezintă ca o “platformă globală de exprimare liberă” și este cunoscută pentru faptul că are politici de moderare a conținutului mai puțin stricte decât alte platforme de socializare.

  Aplicația a fost asupru criticată în timpul revoltelor din 6 ianuarie de la Capitoliu, când unii utilizatori au accesat platforma de socializare pentru a-i încuraja pe protestatari și pentru a-i îndemna la și mai multă violență. După incidente, Amazon Web Services a eliminat Parler din serviciul său de web hosting, iar platforma a fost, de asemenea, înlăturată de pe App Store și Google Play.

  Parler poate fi descărcată din nou, întrucât acum îndeplinește toate condițiile cu privire la moderarea de conținut.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...