More

  Google testează cabine 3D pentru apeluri video

  Google continuă să experimenteze cu un alt tip de realitate virtuală, prin proiectul său de chat video holografic cunoscut sub numele de Project Starline. Anunțat anul trecut, proiectul Starline este o cabină de apeluri video care utilizează imagini 3D, camere de înaltă rezoluție, senzori personalizați și un ecran cu câmp luminos inovator pentru a crea o experiență realistă interlocutorilor de pe ambele părți ale ecranului.

  Gigantul tehnologic va începe să instaleze prototipuri Project Starline în anumite birouri partenere pentru a le testa în mod regulat în următoarele două luni, conform TechCrunch.

  Până acum, cabinele de apelare 3D se găseau în birourile Google din SUA, unde putea fi testate pentru întâlniri, sesiuni și multe altele. De asemenea, compania invitase peste 100 de parteneri de afaceri din diverse domenii, precum mass-media și comerțul cu amănuntul, pentru a experimenta tehnologia în birourile lor și pentru a-și oferi feedback-ul cu privire la această experiență.

  Odată cu lansarea noului program de early access (n.r. acces prioritar), acești parteneri vor putea să testeze cabinele de apelare în propriile birouri, oferindu-le informații specialiștilor de la Google despre modul în care o astfel de tehnologie ar putea fi utilizată în lumea reală și cu ce fel de provocări s-ar putea confrunta.

  Google a afirmat că va împărtăși mai multe despre ceea ce a învățat din programul de early access anul viitor. Tehnologia Starline este de fapt un alt tip de realitate “virtuală”, poate chiar mai interesant decât cele care sunt disponibile public.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...