More

  Apple introduce servicii de iCloud și Apple Music pe platformele Microsoft

  În timpul unui eveniment Surface de miercuri, Microsoft a anunțat că integrează serviciul de stocare iCloud de la Apple în aplicația Fotografii din Windows 11. Totodată Apple a declarat că va introduce servicii de streaming, inclusiv Apple Music și Apple TV, pentru mai multe platforme Microsoft.

  După instalarea aplicației iCloud pentru Windows din Microsoft Store și alegerea sincronizării iCloud, utilizatorii de iPhone cu dispozitive Windows vor putea vedea fotografiile și clipurile video de pe iPhone în aplicația Photo.

  Utilizatorii de Windows care participă la programul Windows Insiders al Microsoft pot obține începând de ieri cea mai recentă aplicație iCloud pentru Windows, care permite integrarea, conform TechCrunch.

  În ceea ce privește conținul muzical, Apple Music va ajunge pe consolele Xbox, iar Apple Music și aplicația Apple TV vor fi lansate pe Windows în cursul anului viitor.

  Trebuie menționat că a durat destul de mult pentru ca o colaborare la scară largă între sistemele Windows și iOS să aibă loc, dar integrarea va fi cu siguranță un plus pentru cei doi giganți tehnologici.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...