More

  WhatsApp mărește capacitatea maximă a chat-ului de grup la 1024 de persoane

  În luna mai, compania a mărit capacitatea maximă a numărului de persoane participante pe grupuri la 512 și a adăugat posibilitatea de a partaja fișiere cu o dimensiune de până la 2 GB. Potrivit WABetaInfo, numărul maxim a fost din nou dublat.

  În cea mai recentă versiune beta a WhatsApp pentru Android și iOS, utilizatorii pot adăuga până la 1023 participanți pe grup. Funcția este disponibilă în prezent doar pentru un număr limitat de testeri beta, dar se poate presupune că va fi lansată pe scară mai largă în curând, conform Mashable.

  Odată cu această îmbunătățire, WhatsApp este cu un pas mai aproape de Telegram, care permite grupuri masive de câteva sute de mii de persoane. Grupurile mari sunt foarte utile nu pot fi gestionate în mod corespunzător, dar există și vești bune în acest sens.

  WABetaInfo susține, de asemenea, că WhatsApp lucrează la noi instrumente care ar trebui să le ofere administratorilor mai multe modalități de a gestiona grupurile mari. Printre acestea se numără un sistem de aprobare a membrilor, precum și o listă a participanților la grup în așteptare, ce le permite administratorilor de grup să vadă toate persoanele care cer să se alăture grupului și să le aprobe pe toate în același timp.

  Această schimbare reprezintă doar o parte din îmbunătățirile pe care WhatsApp le-a prevăzut pentru chat-urile de grup. Comunitățile, care reprezintă o modalitate de a conecta diferite grupuri într-o singură “comunitate”, au fost lansate într-o versiune limitată în luna august.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...