More

  DIGITALL și Salesforce anunță colaborarea pe piața din România

  • Compania de tehnologie DIGITALL anunță lansarea hub-ului său remote în București, cu accent pe implementarea soluțiilor Salesforce.

   
  DIGITALL, companie de tehnologie și consultanță, a anunțat extinderea parteneriatului pe piața din România cu Salesforce, lider global în soluții CRM. Totodată, compania a prezentat oficial noul său hub DIGITALL în București în cadrul evenimentului Transformare digitală în companiile românești – Provocări și oportunități , care a avut loc pe 5 octombrie, la București.
   
  Din 2019, DIGITALL operează în România cu un birou în Craiova, iar lansarea unei a doua locații, în București, are ca scop consolidarea poziției companiei pe piața românească, considerată una dintre piețele IT cu cea mai rapidă creștere în Europa Centrală și de Est.

  „Însuși numele companiei noastre, DIGITALL, întruchipează angajamentul nostru de a sprijini companiile din România în călătoria lor către transformarea digitală. Pentru noi, prezența pe piața din România este extrem de importantă, întrucât credem că piața de aici are un potențial uriaș, perspective de dezvoltare impresionante și, împreună cu parteneri precum Salesforce, putem oferi clienților noștri soluții de afaceri eficiente. Lansarea hub-ului nostru DIGITALL din București este un pas strategic în dezvoltarea companiei și așteptăm cu nerăbdare să creștem echipa noastră locală de experți”.

  Yordan Ginev, Chief HR and Supply Chain Officer al DIGITALL.


  DIGITALL și Salesforce sunt parteneri din 2014 și împreună au susținut cu succes clienții pentru implementarea a peste 500 de proiecte multi-cloud. În calitate de partener certificat Salesforce, DIGITALL oferă capabilități internaționale de implementare multi-cloud pentru toate tipurile de industrii precum retail, producție, utilități, servicii financiare, etc. În plus, DIGITALL este Cloud Reseller autorizat al Salesforce în România, Germania, Austria, Elveția și Bulgaria și oferă servicii de reselling, precum și optimizare a licențelor, astfel încât clienții să poată profita la maximum de licențele Salesforce dintr-o singură sursă. Fiind o platformă CRM de top, Salesforce oferă o viziune la 360 de grade asupra clienților, care este esențială pentru succesul într-o lume complet digitală.

  „Suntem încântați să ne extindem prezența în România cu Salesforce alături de noi. Așteptăm cu nerăbdare să intensificăm colaborarea dintre DIGITALL și Salesforce, pentru a oferi clienților experiențe inovatoare, pregătite pentru viitor. Ne propunem să fim catalizatori ai succesului companiilor din România”.

  Frédéric Demierre, Chief Growth Officer al DIGITALL.

  DIGITALL este deja activă pe piața de recrutare din România cu obiectivul ambițios de a-și crește echipa cu peste 100 de noi experți pe termen scurt. DIGITALL România oferă în prezent posturi vacante pentru dezvoltatori, consultanți tehnici, consultanți ERP/CRM și ingineri QA Automation. Solicitanții pot alege fie să lucreze în birourile din Craiova sau București, fie de la distanță, din alte locații din România precum Timișoara și alte orașe.
   
  Despre DIGITALL
   
  Suntem DIGITALL – un lider digital născut din două companii de consultanță orientate spre tehnologie și afaceri, cu peste 20 de ani de succes și experiență pe piața globală. Oferim următoarea generație de experiență digitală de transformare digitală și digital cloud întreprinderilor prin valorificarea tehnologiilor partenere și a propriilor noastre soluții inovatoare, implementate de echipele noastre cu experiență.
  DIGITALL operează la scară globală cu peste 1.500 de angajați în 28 de birouri din 13 țări situate în Europa și America de Nord.
  Pe lângă construirea unui portofoliu competitiv, echipa de experți a DIGITALL a stabilit relații puternice cu parteneri tehnologici strategici, inclusiv Salesforce, Microsoft, IBM, SAP, Cisco, Snowflake, Zuora, MuleSoft etc.


  Gabriel Zamfir

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...