More

  TikTok adaugă noi instrumente de editare a clipurilor, sunetelor și imaginilor

  TikTok a anunțat ieri că introduce noi instrumente de editare pentru a le oferi utilizatorilor mai multă libertate de exprimare în ceea ce privește conținutul lor.

  Actualizarea le va oferi utilizatorilor posibilitatea să ajusteze cu ușurință clipurile, sunetele, imaginile și textul. Modificările anunțate astăzi sunt acum disponibile pentru utilizatorii din SUA și din majoritatea regiunilor la nivel global, precizează TikTok.

  Cu ajutorul noilor instrumente, userii pot suprapune, tăia și secționa clipurile video. De asemenea, se poate accelera sau încetini ritmul clipurilor video. Modul de utilizare al aplicației era deja ușor de folosit, dar acum a devenit și mai intuitiv pentru toată lumea, conform TechCrunch.

  TikTok adaugă, de asemenea, noi instrumente pentru sunete. În plus De acum se pot adăuga efecte sonore. Sunetele joacă un rol important în videoclipurile de pe TikTok și sunt adesea la baza multor clipuri din trend.

  Compania a mai lansat și noua funcție de Photo Mode (n.r. Modul Foto), care va permite userilor să posteze reel-uri (n.r. carusel) de imagini care se afișează automat una după alta. TikTok afirmă că noua funcție este concepută pentru a le oferi utilizatorilor o modalitate de a partaja imagini de înaltă calitate pe aplicație.

  Lansarea noilor caracteristici vine în contextul în care TikTok și-a continuat seria de aplicații care au generat cele mai multe venituri într-un trimestru pentru al patrulea trimestru consecutiv. Aplicația globală TikTok, împreună cu versiunea sa chineză, cunoscută sub numele de Douyin, au păstrat împreună poziția de cea mai profitabilă aplicație non-gaming în App Store și Google Play combinate.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...