More

  Facebook va permite utilizatorilor să își personalizeze fluxul de știri

  Meta a anunțat miercuri că vor apărea modificări ale fluxului de știri de pe Facebook, în încercarea de a le oferi utilizatorilor mai mult control asupra a ceea ce văd pe platformă.

  Userii își pot alege acum show less (n.r. arată mai puțin) sau show more (n.r. arată mai mult) la postări, ceea ce le va permite să selecteze tipul de conținut pe care îl doresc în feed-urile lor. Prin alegerea opțiunii “show less”, scorul de clasificare al postării respective va scădea temporar, iar alegerea “show more” va avea efectul opus, a precizat Facebook.

  Utilizatorii vor putea decide să afișeze mai mult sau mai puțin prin selectarea meniului cu trei puncte din colțul din dreapta sus. Facebook încearcă, de asemenea, ceva similar prin funcționalitatea sa de Reels, conform The Wall Street Journal.

  Aceasta este cea mai recentă schimbare dezvoltată de platformă de socializare.

  Alte platforme de socializare, cum ar fi Twitter Instagram, au introdus, de asemenea, modalități de a controla felul în care arată feed-urile pentru utilizatorii individuali.

  În luna iulie, compania mamă a Facebook, Meta, a raportat prima scădere trimestrială a veniturilor din istorie, cu aproape 1% mai puțin față de anul trecut. De asemenea, a oferit o perspectivă discretă privind publicitatea digitală, care conduce o mare parte din afacerile companiei.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...