More

  Rusia blochează SoundCloud sub pretextul că se răspândesc “informații false”

  Rusia a restricționat accesul la aplicația de streaming de muzică SoundCloud, afirmând că sunt răspândite “informații false” despre ceea ce Moscova numește o “operațiune militară specială” în Ucraina, a anunțat agenția de presă Interfax, citând Roskomnadzor (RKN), organizația de supraveghere a comunicațiilor din Federația Rusă.

  Încă de la începutul invaziei asupra teritoriului ucrainean de la data de 24 februarie, Rusia s-a luptat cu marile companii de tehnologie pentru a controla fluxul de informații. De exemplu, serviciile de la Twitter au fost încetinite, iar Facebook și Instagram ale Meta au fost interzise pe în Rusia, conform Reuters.

  “Roskomnadzor a restricționat accesul la serviciul SoundCloud în legătură cu plasarea de materiale care conțin informații false cu privire la natura operațiunii militare speciale pe teritoriul Ucrainei”

  Relatare a Interfax despre RKN

  Potrivit sursei, accesul la acest SoundCloud a fost blocat la cererea Procuraturii Generale a Rusiei, adăugând că informațiile în cauză se refereau la forma și metodele de război ale operațiunii speciale, inclusiv “atacuri asupra civililor, lovituri asupra infrastructurii civile, despre numeroase victime civile în mâinile soldaților ruși”.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...