More

  Uniswap Labs vrea să obțină un fond de 100 milioane de dolari pentru noul său startup

  Compania Uniswap Labs, care deține cel mai mare DEX (n.r. Decentralized Exchange sau Exchange Descentralizat), Uniswap, se află în etapa incipientă de pregătire a unui start-up. Se spune că fondurile pe care echipa Uniswap dorește să le obțină se ridică la 100 de milioane de dolari.

  Startup-ul este în discuții cu mai mulți investitori, precum Polychain, sau unul dintre fondurile suverane din Singapore, pentru a obține o infuzie de capital de 100 de milioane de dolari până la 200 de milioane de dolari, la o evaluare de aproximativ 1 miliard de dolari, au declarat două dintre surse, care au cerut anonimatul pentru a împărtăși informații private, conform TechCrunch.

  Noua finanțare este un indiciu al planurilor ambițioase ale Uniswap de a-și extinde ofertele. Bursa descentralizată reprezintă 64% din întreg volumul de monede tranzacționate pe DEX-uri, potrivit DeFi Llama. Moneda nativă a protocolului, Uni, are o capitalizare de piață de aproape 5 miliarde de dolari, în ciuda scăderii pieței.

  Este de menționat că Uni a depășit cota de 22,5 miliarde de dolari anul trecut în timpul vârfului perioadei de bull market (n.r. perioadă în care activele înregistrează creșteri uriașe).

  “Dacă poți încorpora abilitatea de a face schimb de active și de a-i face pe oameni să se alăture comunității și să facă schimburi facilitate de proiectul tău, de compania sau organizația ta, aceasta este o modalitate puternică de a permite unui număr mai mare de oameni să se implice.”

  Declarația făcute de Mary-Catherine Lader, COO al Uniswap Labs

  În ultimele luni, Uniswap Labs a anunțat că intenționează să introducă “mai multe produse noi”. Una dintre noile oferte va permite clienților să tranzacționeze NFT-uri pe Uniswap de pe mai multe piețe, a declarat Mary-Catherine Lader, COO al Uniswap Labs, pentru agenția de presă Decrypt.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...