More

  Un director executiv de la Apple părăsește compania după o glumă grosolană ajunsă virală pe TikTok

  Tony Blevins, vicepreședintele departamentului de achiziții al Apple, părăsește compania după ce a încercat să facă o glumă mai puțin reușită pe TikTok care a devenit virală, a declarat un purtător de cuvânt pentru Apple.

  Acesta a apărut într-un scurt videoclip publicat de un creator de TikTok și Instagram pe nume Daniel Mac, în care îi întreabă pe cei care conduc mașini de lux cu ce se ocupă. Vicepreședintele Apple își parca autovehicului său, un Mercedes-Benz SLR McLaren, în timp ce Daniel filma videoclipul.

  Replica nu a fost foarte inspirată. Belvins a spus că “Am mașini scumpe, joc golf și mângâi femei cu sânii mari, dar îmi iau liber în weekenduri și în sărbătorile importante”. Videoclipul a strâns 1,3 milioane de vizualizări.

  Nu este prima dată când Apple ia măsuri drastice în ceea ce privește comentariile angajaților săi. Anul trecut, Apple a scos din funcție un director de publicitate și tehnologie la câteva săptămâni după angajare. Antonio García Martínez a părăsit compania după ce colegii de serviciu de la Apple s-au plâns de vorbele sexiste și misogine din memoriile pe care acesta le-a scris despre perioada petrecută la Facebook.

  Tim Cook, CEO-ul Apple, l-a transferat de la International Business Machines Corp în 2000 pe Tony Belvins. În total, fostul vicepreședinte al departamentului de achiziții de la Apple a petrecut 22 ani în cadrul companiei.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...