More

  Google introduce Immersive View pentru Maps și adaugă o nouă funcție de notificare prin vibrații

  Google a dezvoltat Immersive View pentru Google Maps. Această funcție a fost finalizată în iulie, când echipa responsabilă a oferit o prezentare 3D remarcabil de detaliată a unor repere faimoase, adăugând informații utile, cum ar fi vremea, condițiile de trafic și gradul general de aglomerare a zonei.

  Immersive View poate face aceste lucruri în timp real, prin examinarea datelor cu privire la tendințele istorice ale zonei respective, sau pentru o dată viitoare. Immersive View permite utilizatorilor, de asemenea, să aibă acces la o vedere aeriană până la puncte de interes, precum un local sau restaurant, conform Digital Trends.

  Google a declarat miercuri că Immersive View ca fi disponibil pentru mai bine de 250 de locații noi, printre care se numără repere globale, ca Turnul Tokyo din Japonia și Acropole din Grecia. Noul conținut va fi implementat în lunile următoare pentru Android și iOS.

  O altă funcție nouă este “Neighborhood Vibe” (n.r. notificări prin vibrație despre evenimente din cartierul în care se află utilizatorul), care distribuie informații utilizatorilor despre ceea ce se întâmplă într-un anumit loc.

  Într-o postare pe blog, Google a explicat de ce funcția este utilă și ce beneficii principale vor veni la pachet.

  “Dacă vizitați un cartier nou, poate fi greu să vă dați seama ce merită explorat, ce este nou și care sunt atracțiile locale. În curând, cu noua noastră funcție de notificare prin vibrație, veți putea selecta un cartier și veți vedea cum cele mai populare locuri prind viață datorită fotografiilor și informațiilor utile de la comunitatea Google Maps, chiar pe hartă.”

  Declarație a unui purtător de cuvânt al Google

  Funcția “Neighborhood vibe” va fi introdusă pe dispozitivele Android și iOS în lunile următoare. Mai mult decât atât, Google va introduce și opțiunea de Live View în orașele mari precum Londra, Los Angeles, New York, San Francisco, Paris și Tokyo în aceeași perioadă.

  Răzvan Tănase

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  Te-ar putea interesa și...