More

  Sony oferă detalii despre noul dispozitiv Playstation de realitate virtuală

  Sony a anunțat la începutul anului noul PlayStation VR2 (n.r. cască de realitate virtuală 2). Inițial, anunțul a fost făcut sub forma unei postări pe blog, dar gigantul tehnologic a decis, încetul cu încetul, să ofere tot mai multe informații despre viitorul accesoriu care va fi compatibil cu consola de joc PS5.

  Când este data lansării?

  PlayStation VR2 nu are o dată de lansare fixă, dar începtul anului 2023 a fost menționat pe Twitter de mai multe conturi Sony ca perioada posibilă.

  Ce jocuri de lansare vor fi disponibile?

  Sony a declarat că PS VR2 va fi livrat cu peste 20 de jocuri la lansare. Chiar dacă nu există o listă precisă a jocurilor care vor fi disponibile din prima zi, conform Digital Trends, PS VR2 va veni la pachet cu Resident Evil 4 Remake, Among Us VR, Demeo, No Man’s Sky, Runner, Samurai Slaughter House, Firewall Ultra și altele.

  Din păcate, în episodul 439 al podcastului oficial PlayStation, s-a confirmat că PS VR2 nu va fi compatibil cu versiunea originală PS VR. Aceasta este o lovitură majoră pentru jocurile potențiale de lansare, precum și pentru potențialul ca jocurile vechi să mai fie frecventate.

  Cât va costa noul PS VR2?

  Sony nu a oferit detalii cu privire la cât va costa noua cască VR, dar ținând cont de faptul că prețul unui PS VR original era 400 de dolari la lansare, șansele ca PS VR2 să fie între 400 și 500 dolari sunt destul de mari.

  Se pot face precomenzi?

  La fel ca PS5 sau ca orice altă consolă nouă de gaming, cel mai probabil, PS VR2 se va vinde imediat după lansare, potrivit sursei. Din cauză că nu există o dată de lansare stabilită și nici prețul nu a fost anunțat, deocamdată nu se pot face precomenzi pentru acest produs, însă există șansa ca Sony să ofere această posibilitate entuziaștilor de jocuri video.

  Casca PS VR a avut un succes imens în anul 2016. S-au înregistrat peste 5 milioane de vânzări în perioada 2016-2020. De data aceasta, PS VR2 va beneficia de atenție și interes atât din partea fanilor vechi, cât și din partea entuziaștilor care vor să experimenteze realitatea virtuală, oferită de Sony, pentru prima dată.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...