More

  Binance lansează un program de instruire menit să ajute organele de poliție să prindă infractorii crypto

  Binance, cea mai mare platformă de tranzacționare cu criptomonede din lume, a declarat marți că a lansat un program global pentru a instrui forțele de ordine cu privire la modul de detectare a infracțiunilor cibernetice legate de valute digitale, ca răspuns la o cerere mai mare de ajutor din partea entităților publice și private.

  Platforma a menționat că programul este primul efort coordonat la nivel global din industrie. Accentul se extinde dincolo de detectarea infracțiunilor, pentru a include ajutorul în urmărirea penală a “infractorilor care exploatează activele digitale”, conform Insider.

  Programul de instruire este condus de membri ai echipei de investigații a Binance, care angajează experți în securitate, foști agenți de poliție, analiști și agenți care au ajutat la doborârea unor platforme criminale majore precum Silkroad și Hydra.

  Potrivit sursei, echipa de investigații a Binance a răspuns la peste 27.000 de solicitări de aplicare a legii în ultimele 12 luni. De asemenea, în ultimul an, echipa a organizat și a participat la peste 30 de ateliere de lucru cu ofițeri de poliție din țări precum Marea Britanie, Brazilia, Canada, Germania, Israel și Coreea de Sud.

  “Lucrăm cot la cot cu forțele de ordine pentru a urmări și localiza conturile suspecte și activitățile frauduloase, contribuind la lupta împotriva finanțării terorismului, a ransomware-ului, a traficului de persoane, a pornografiei infantile și a infracțiunilor financiare”

  Declarația lui Tigran Gambaryan, vicepreședintele de informații și investigații globale al Binance

  În cadrul programului, agenții de poliție vor fi instruiți în persoană cu privire la conceptele de blockchain și de active digitale. Vor avea loc și discuții despre metodele pe care Binance le-a dezvoltat pentru a detecta infractorii și a preveni încălcările.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...