More

  Obiectivul ITU : Conectivitate totală până în 2030

  Secretarul General al ITU (Uniunea Internaţională a Telecomunicaţiilor), Houlin Zhao, a enunțat dorința organizației de a asigura conectivitate pentru toți oamenii din întreaga lume până în 2030. Potrivit lui Zhao, pandemia COVID-19 a accelerat accesul la conectivitate pentru peste 1 miliard de oameni. În prezent, doar 2.7 miliarde din populația globului nu sunt conectați.

  Dorim ca toată lumea să fie conectată până în 2030. Este o provocare imensă, mai ales ținând cont de zonele defavorizate sau izolate în care se află o parte a populației

  Secretarul General al ITU (Uniunea Internaţională a Telecomunicaţiilor), Houlin Zhao

  Capitala României găzduiește, începând de luni, 26 septembrie, cea de-a 21-a ediţie a Conferinţei Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor, evenimente care va reuni, timp de trei săptămâni, delegaţi din cele 193 de ţări membre şi are ca scop stabilirea liniilor generale ale politicii Uniunii, adoptarea planurilor strategice şi financiare pe următorii 4 ani şi alegerea conducerii organizaţiei pentru următoarea perioadă.

  Gabriel Zamfir

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...