More

  Twitch va interzice utilizatorilor să facă streaming de jocuri de noroc fără licență

  Platforma de streaming Twitch, deținută de Amazon, a anunțat că va interzice utilizatorilor să transmită conținut de jocuri de noroc fără licență, pentru a-și proteja userii.

  Compania a declarat că nu va permite accesul la site-urile de jocuri de noroc în direct care sunt licențiate doar în țări care nu oferă suficientă protecție pentru consumatori. Site-uri precum Stake.com, Rollbit.com, Duelbits.com și Roobet.com vor fi interzise pe platforma, conform The Wall Street Journal.

  Un purtător de cuvânt al Roobet a spus că sunt dezamăgiți de această schimbare a politicii platformei de de straming, dar a recunoscut, de asemenea, că este nevoie de restricții. Oficiali ai altor site-uri de jocuri de noroc nu au declarat nimic.

  Twitch este cunoscut în principal pentru transmisiunile în direct ale utilizatorilor care joacă jocuri video, dar oferă și spectacole muzicale, talk-show-uri, evenimente sportive și multe altele. Amazon a cumpărat Twitch, cunoscut inițial sub numele de Justin.tv, în 2014 pentru suma colasală de 970 de milioane de dolari.

  Contul oficial de Twitter al Twitch a postat o declarație în ziua de marți. Platforma consideră că jocurile de noroc pot fi periculoase pentru comunitatea online.

  “Deși interzicem partajarea linkurilor sau a codurilor de recomandare către toate site-urile care includ păcănele, ruletă sau jocuri cu zaruri, am văzut că unii oameni nu respectă aceste reguli și expun comunitatea noastră la pericol”

  Declarația platformei Twitch într-o postare de pe Twitter

  În ceea ce privește jocurile de poker și pariurile sportive, din fericire pentru entuziaști, Twitch nu va interzice streaming-ul, deoarece site-urile care pun la dispoziție astfel de jocuri sunt adesea reglementate și dispun de licență și autorizație.

  Platforma a precizat că noua actualizare a politicii sale, legată jocurile de noroc, va intra în vigoare luna viitoare.

  Răzvan Tănase

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  Te-ar putea interesa și...