More

  Google integrează Asistentul și memento-urile din Calendar

  Google a declarat că vrea să integreze în aplicația Tasks (n.r. Sarcini) memento-urile din Asistent și Calendar. Compania dorește să faciliteze gestionarea sarcinilor și a memento-urilor din oricare dintre aceste trei aplicații, fuzionând practic sistemele sale de sarcini.

  Aplicația Google Tasks a fost lansată în 2018. Utilizatori pot crea task-uri (sarcini) sau subtask-uri (sarcini secundare) și seta memento-uri în aplicațiile pentru iOS și Android sau printr-un panou lateral din Gmail sau Google Drive pe web. Acestea nu apar cu adevărat în memento-urile asistentului unui user. În plus, Calendarul are două opțiuni separate pentru a crea sarcini și memento-uri, ceea ce ar putea deruta utilizatorii.

  Google încearcă să schimbe acest lucru printr-o o actualizare care va fi lansată în lunile următoare. Odată ce va fi disponibilă, atunci când utilizatorii vor seta un memento cu Google Assistant, acesta va apărea atât în lista de sarcini, cât și în cea de calendar, conform TechCrunch.

  “În curând, vom simplifica soluțiile noastre de gestionare a sarcinilor, migrând Assistant și Calendar Reminders în Google Tasks.”

  Declarația unui purtăror de cuvânt al Google

  Mai pe scurt, memento-urile Asistentului vor fi sincronizate automat cu sarcinile.

  Google a anunțat că, în lunile următoare, utilizatorii vor vedea o invitație pentru a încerca noua experiență integrată a sarcinilor atunci când folosesc Calendar sau Asistentul. Mai mult decât atât, compania va elimina opțiunile Calendar Reminder (n.r. Memento-uri din Calendar) odată ce migrarea va fi finalizată.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...