More

  Echipa României intră astăzi în competiţie la Campionatul European de Securitate Cibernetică

  Echipa României intră în competiţie la Campionatul European de Securitate Cibernetică, ce se desfăşoară în perioada 13-16 septembrie, la Viena.

  “Suntem pregătiţi de un nou challenge pentru Campionatul European de Securitate Cibernetică – #ECSC2022! Astăzi am făcut încălzirea, iar mâine dimineaţă intrăm oficial în competiţie”, este postarea echipei României de pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

  Echipa României este formată din Albăstroiu Dragoş, Moga Tudor, Furdui Toma, Bud Liviu, Năstase Vlad, Niţă Horia, Strugaru Emanuel, Dancaescu Mihai, Vascuta Denis şi Valase Paul, cu rezervele Macovei Antonio Dan şi Marc Luchian.

  Campionatul European de Securitate Cibernetică este un concurs multinaţional european unde echipele participă la probe de securitate web, puzzle-uri criptografice, inginerie inversă şi investigaţii.

  În cei şapte ani de participare la competiţia europeană, Team Romania a câştigat ediţia din 2019 şi a ieşit de două ori vicecampioană a Europei.

  La faza finală a ECSC22, fiecare ţară participantă este de o echipă formată din zece concurenţi: cinci din categoria de vârstă 16-20 de ani şi cinci din categoria 21-25 de ani. 

  andrei.nistor

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  Te-ar putea interesa și...