More

  Ubisoft anunță 6 noi jocuri în seria Assassin’s Creed și o reconfigurare a francizei

  Ubisoft aduce o relansare și extindere majoră a seriei Assassin’s Creed, prin 6 jocuri care vor fi disponibile pe telefoane mobile, pe console de gaming și pe PC, precum și o revenire la multiplayer și un parteneriat extins cu Netflix. Prin Assassin’s Creed, Ubisoft încearcă o recuperare a calității, productivității și reputației după câțiva ani negri în care franciza a decăzut.

  Franciza Assassin’s Creed fusese deja în focus pentru companie, Assassin’s Creed Valhalla din 2020, al 12-lea joc din serie, devenind primul care a obținut 1 miliard de dolari din vânzări.

  Dar apoi lansările din serie au încetinit, unii dezvoltatori seniori ai jocurilor au plecat, alte proiecte Ubisoft au fost pierdute, iar compania rămâne zguduită de scandalurile de hărțuire sexuală #metoo din vara anului 2020.

  Acum, compania se pare că lucrează la nu mia puțin de șase noi jocuri Assassin’s Creed, o parte a presei de gaming având deja acces la unele detalii. Printre acestea se numără Assassin’s Creed Mirage, ce va fi lansat în 2023, al cărui gamplay are loc în Bagdadul secolului 9, jocul full-scale cu numele de cod ”Red” (nu are încă un nume oficial) al cărui scenariu ne duce în Japonia feudală și un alt proiect major având numele de cod ”Hexe”.

  De asemenea, UBISOFT anunță două jocuri pentru platformele mobile, o aventură open world gratuită numită Assassin’s Creed Jade, care are loc în China antică și un joc Assasin’s Creed nespecificat care va fi oferit prin intermediul serviciului de jocuri mobile Netflix.

  Un nou joc multiplayer Assassin’s Creed numit Invictus vine și el de la dezvoltatorii Ubisoft care au lucrat la francizele multiplayer Rainbow 6 Siege și For Honor.

  • ”Red” este proiectat să fie o epopee, cu ani de suport post-lansare, similar cu jocurile recente Assassin’s Creed. Se estimează că va ajunge la prelungirea timpului de joc precum al jocurilor Assassin’s Creed Odissey și Valhalla care i-au încântat pe unii jucători, dar i-au obosit pe alții.
  • ”Hexe”, condus de studioul original Ubisoft Montreal, probabil, nu va avea la fel de mult ore. “Nu vom face încă un joc de 150 de ore imediat după ”Red”, spun surse din interiorul companiei despre lansarea Hexe. “Acele jocuri pot coexista. Pentru că se va aborda designul jocului și structura foarte diferit.”

  Ubisoft va oferi aceste jocuri  în mod diferit, conectându-le printr-un hub numit Assassin’s Creed Infinity, care va servi ca un portal interactiv pentru a accesa jocurile trecute, prezente și viitoare.

  • Infinity va permite unor studiouri să lucreze la proiecte mai mici și anumite lucrări vor fi conduse de studiourile din Chengdu, Sofia și Singapore ale Ubisoft.
  • Într-o schimbare majoră de format, Infinity va găzdui, de asemenea, părți noi din meta-povestea Assassin’s Creed, narațiunea serializată din zilele noastre care a apărut anterior în fiecare joc Assasin’s Creed principal.

  Aaron Nistor

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  Te-ar putea interesa și...