More

  Compania americană de plăţi online Bolt a renunţat la achiziţia furnizorului de infrastructură pentru criptomonede Wyre Payments

  Compania americană de plăţi online Bolt Financial a renunţat la un contract de 1,5 miliarde de dolari pentru cumpărarea furnizorului de infrastructură pentru criptomonede Wyre Payments, pe fondul scăderii evaluărilor în afacerile cripto şi fintech, transmite Reuters.

  Bolt, cu sediul în San Francisco, a fost evaluată ultima dată la 11 miliarde de dolari, după o rundă de finanţare din ianuarie. Cu toate acestea, evaluările companiilor de tehnologie de vârf au fost supuse unor presiuni în acest an, încrederea investitorilor fiind afectată de temerile privind o recesiune care se apropie şi condiţiile dificile de pe pieţele de acţiuni.

  Procesatorul de plăţi Stripe şi compania intech Klarna Bank au înregistrat reduceri semnificative ale evaluărilor.

  Evaluările au scăzut, de asemenea, semnificativ în sectorul cripto, în timpul prăbuşirii preţurilor din ultimele luni.

  Bolt a declarat într-un comunicat că îşi va continua parteneriatul cu Wyre, adăugând că menţinerea independenţei îi va permite să se concentreze pe domeniile sale principale.

  ”Vom continua parteneriatul nostru comercial existent cu Wyre, pentru a deschide calea integrării cripto în ecosistemul nostru, aducând infrastructura cripto inovatoare a Wyre în lume”, a spus CEO-ul Bolt, Maju Kuruvilla.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...