More

  Twitter va permite utilizatorilor să își editeze tweet-urile de până la 5 ori

  Twitter a anunțat săptămâna trecută lansarea unui buton de editare, mult așteptat de useri. Compania a declarat că, odată ce această funcție va fi disponibilă, utilizatorii vor putea să își editeze tweet-urile timp de 30 de minute de la postare. La momentul actual, aceștia își vor putea folosi opțiunea de maximum 5 ori.

  Acest buton le va permite autorilor tweet-urilor să își corecteze posibilele greșeli, precum cele ortografice și gramaticale.

  Rețeaua de socializare a declarat pentru TechCrunch că, în prezent, observă comportamentul utilizatorilor și că numărul de editări disponibile pentru utilizatori în intervalul de timp aprobat s-ar putea schimba.

  Motivul pentru care numărul de editări este restricționat la 5 utilizări este pentru a-i împiedica pe oameni să abuzeze de această funcție, schimbând conținutul tweet-ului după bunul plac.

  Funcția “editare tweet” va fi disponibilă, mai întâi, pentru unii dintre utilizatorii care au abonamentul opțional Twitter Blue. Twitter a confirmat că abonații din Noua Zeelandă vor fi primi care se vor bucura de butonul de editare, iar ulterior, acesta va fi introdus pentru utilizatorii Twitter Blue din Australia, Canada și SUA.

  După ce compania și-a prezentat planurile pentru butonul de editare, experții și-au exprimat opina despre acest instrument, care ar putea fi folosit pentru a răspândi dezinformări politice sau escrocherii crypto.

  Cazurile de genul vor ieși la iveală doar după ce un număr mai semnificativ de persoane va începe să folosească funcția în mod regulat. Este prea devreme pentru a trage o concluzie clară cu privire la scopul principal de utilizare, însă majoritatea utilizatorilor ar folosi butonul doar pentru a-și corecta greșelile de scriere.

  Twitter s-a confruntat cu o mulțime de critici în ultimele două luni cu privire la modul în care a gestionat măsurile sale de securitate și metodele de identificare a conturilor de spam, deci ultimul lucru pe care și l-ar putea dori este ca butonul să provoace haos în comunitatea online.

  Răzvan Tănase

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  Te-ar putea interesa și...