More

  LG Electronics lansează o platformă de NFT-uri

  LG Electronics a anunțat lansarea platformei LG Art Lab, care permite utilizatorilor să descopere, să cumpere, să vândă și să tranzacționeze NFT-uri pe televizoarele smart LG.

  Inițiativa companiei de a explora spațiul crypto și arta digitală a fost făcută public la începutul anului, când a declarat, în cadrul unei conferinței de presă, că intenționează să introducă opțiunea de NFT-uri pe televizorul său smart, conform TechCrunch.

  Platforma este acum disponibilă în SUA, doar pentru cei cu LG TV care rulează webOS 5.0 sau o versiune ulterioară și este accesibilă direct de pe ecranul principal.

  LG Electronics a încheiat un parteneriat cu rețeaua Hedera, inițiat în 2020, pentru a oferi o aplicație care permite utilizatorilor să achiziționeze NFT-uri prin intermediul Wallypto, portofelul crypto LG pentru telefoanele smart.

  Chris Jo, vicepreședinte senior și șef al diviziei de platforme pentru LG Electronics, a declarat că Wallypto, alimentat de Hedera, este în dezvoltare încă din septembrie 2021. Tot acesta a spus că “LG Art Lab este conceput pentru a permite milioanelor de utilizatori din SUA să acceseze și să își afișeze cu ușurință NFT-urile, fără a fi nevoiți să folosească alt blockchain”.

  Costul per tranzacție stabilit de Hedera este de mai puțin de 0,0001 cenți, ceea ce înseamnă că nu există comisioane ascunse asociate cu platforma NFT.

  Utilizatorii pot să cumpere, să vândă și să își publice arta digitală în rețeaua Hedera fără să se îngrijoreze de consumul ridicat de energie asociat cu alte rețele publice, potrivit sursei, întrucât Hedera garantează o taxă scăzută și prestabilită pentru useri, spre deosebire de multe alte rețele descentralizate.

  Companiile sud-coreene din domeniul IT și al divertismentului prezintă un interes tot mai mare în industria jetoanelor nefungibile (NFT). În ianuarie, rivalul LG, Samsung, a dezvăluit noul său plan de a crea o piață NFT bazată pe televizoare smart.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...