More

  Twitter va permite utilizatorilor să testeze un buton de editare

  Twitter Inc. a anunțat joi că va începe să permită unui număr restrâns de utilizatori testarea noului buton de editare. Această opțiune a fost cerută de useri în ultimii ani, iar compania le va oferi, într-un final, ceea ce își doresc.

  Butonul de editare din faza beta le va da posibilitatea celor care testează tweet-urile să le editeze de câteva ori timp de 30 de minute de la publicare. Aceste tweet-uri vor apărea cu o pictogramă și o etichetă care indică faptul că au fost editate. Utilizatorul poate atinge eticheta unui tweet editat și va vedea un istoric de editare care include versiunile anterioare ale tweet-ului.

  “Având în vedere că aceasta este cea mai solicitată funcție de până acum, vrem să ne asigurăm că o facem cum trebuie”, a declarat Twitter într-un comunicat, conform The Wall Street Journal.

  Funcția mult așteptată este, la momentul actual, testată la nivel intern, iar în următoarele săptămâni va fi disponibilă unui grup select de utilizatori. Printre aceștia sunt incluși și abonații serviciului Blue al companiei, care costă 4,99 dolari pe lună.

  Twitter a lansat serviciul de abonament Blue, pentru utilizatorii din SUA, în noiembrie 2021. Serviciul oferă caracteristici și beneficii care sunt exclusive pentru abonați, precum posibilitatea de a testa noi funcții înainte ca acestea să fie lansate oficial și folosite de toți cei 237,8 milioane de utilizatori lunari ai companiei.

  Când abonamentul a fost lansat în SUA, serviciul a costat doar 2,99 dolari pe lună, însă Twitter a majorat prețul cu aproximativ 66% în urmă cu două luni.

  Compania a anunțat că lucra la o funcție de editare încă din aprilie, după ce Elon Musk și-a întrebat fanii de pe Twitter dacă își doresc această opțiune.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...