More

  Prețul noului Iphone 14 va fi un șoc pentru toată lumea

  Yeux1122, un blogger cunoscut pe site-ul Naver, anunță că următoare gamă de telefoane de la Apple, Iphone 14, va avea prețuri mai mici, în ciuda zvonurilor din rândul cunoscătorilor. Utilizatorul este faimos pentru predicțiile sale care, în general, se adeveresc.

  Bloggerul nu intră prea adânc în detalii, dar menționează că putem să ne pregătim de “o direcție a prețului complet diferită de cea așteptată”, conform Forbes. Întrucât majoritatea sunt de părere că prețurile dispozitivelor Apple cresc de la an la an, este firesc să rămânem la aceeași opinie, dar sursele indică o schimbare descendentă de data aceasta.

  Prețul unui iPhone 13, de anul trecut, a început de la 799 de dolari. Noul iPhone 14 va folosi aceleași camere din spate, șasiu, ecran și chipset (n.r. grup de circuite integrate care lucrează împreună).

  Valoarea pieselor de telefonie tinde să scadă imediat după ce nu mai sunt considerate de ultimă generație. Acesta este motivul pentru care Apple vinde iPhone-urile mai vechi la preț redus, făcând, în același timp, profit.

  Este de așteptat ca Apple să fixeze prețul pentru iPhone 14 la 699 de dolari, plasând gama la același nivel de început ca modelul iPhone 13 Mini. Mai mult decât atât, un iPhone 14 Max la 799 de dolari ar fi o ofertă extrem de convenabilă, iar Apple ar reuși să extinde diferența dintre iPhone 14 și iPhone 14 Pro cu 300 dolari. Acest lucru ține, bineînțeles, de planul companiei de a mări numărul de diferențe între modelele Pro și non-Pro.

  Yeux1122 a indicat și alte aspecte la care clienții Apple se pot aștepta, precum opțiunile de culoare pentru iPhone 14 și iPhone 14 Pro, care confirmă scurgerile de informații de săptămâna trecută.

  În cazul în care prețul noului model de Iphone va fi mic, atunci Apple ar putea beneficia de un număr uriaș de noi clienți care ar putea profita de oferta tentantă.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...