More

  LG Electronics își va lansa propriul portofel crypto

  Gigantul tehnologic din Coreea de Sud, LG Electronics, va lansa un portofel digital crypto cu numele de “Wallypto”.

  LG Electronics consideră că un portofel de active virtuale este un pas important pentru modernizarea portofoliului său de afaceri care, în mod tradițional, s-a axat pe hardware, conform Blockchain.news. De asemenea, compania este interesată să exploreze piața blockchain și a NFT-urile.

  Programatorii au în plan să efectueze un test beta pentru Wallypto luna aceasta. Se anticipează că lansarea portofelului crypto va avea loc la sfârșitul anului, potrivit comunicatului de presă.

  “După ce va trece prin procesul final de verificare pentru a elimina erorile de sistem, este posibil să fie lansat, cel mai devreme, în trimestrul al treilea sau în ultima parte a anului.”

  Comunicat LG Electronics

  Wallypto va fi alimentat de blockchainul Hedera Hashgraph și va susține token-ul Hedera HTS, dar se așteaptă ca acesta să includă mai multe criptomonede după finalizarea lansării. Proiectul Hedera ocupă poziția cu numărul 41 în rândul proiectelor crypto, după capitalizarea de piață, cu aproximativ 1,4 miliarde dolari, conform CoinGecko.

  La începutul acestui an, LG Electronics a precizat că are în vedere o campanie de extindere dincolo de electrocasnice. Compania vrea să exploreze sectoare noi precum tehnologia blockchain, criptomonede și dispozitive medicale.

  În plus, în luna februarie a anului curent, LG Electronics a încheiat un parteneriat cu platforma blockchain Kakao Ground X și a lansat televizoare smart cu opțiunea de prezentare a artei digitale sub formă de NFT-uri.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...