More

  Meta permite utilizatorilor să își posteze NFT-urile pe Instagram și Facebook

  Meta a anunțat astăzi că utilizatorii săi vor avea opțiunea să își posteze NFT-urile atât pe Instagram, cât și pe Facebook. Utilizatorii își pot conecta portofele virtuale precum Rainbow, MetaMask, Trust Wallet, Coinbase Wallet și Dapper Wallet pentru a posta artă digitală de colecție, emisă pe unul din blockchain-urile Ethereum, Polygon și Flow.

  Compania a introdus conceptul de NFT-uri pe ambele sale platforme, încă din luna mai, conform TechCrunch.

  “Pe măsură ce continuăm să extindem colecțiile digitale pe Facebook și Instagram, am hotărât să le oferim oamenilor posibilitatea de a posta artă digitală de colecție pe care o dețin atât pe Facebook, cât și pe Instagram. Acest lucru le va permite utilizatorilor să își conecteze portofelele digitale la oricare dintre aplicații pentru a-și distribui NFT-urile”

  Comunicatul Meta

  În timp ce alte platforme, precum Twitter și Reddit, s-au concentrat pe avatarurile bazate pe NFT-uri, Meta încearcă să ajungă la un public mai larg prin introducerea unor funcții care le vor permite oamenilor să își arate arta digitală de colecție prin intermediul postărilor.

  Planul companiei este de a sprijini toate tipurile de blockchain și portofelele digitale, astfel încât mai multe persoane pasionate de spațiul crypto să își poată expună arta digitală pe o platformă mainstream.

  Artiștii își postau NFT-urile pe Instagram cu mult înainte ca platforma să înceapă să îi susțină. Prin urmare, compania a pus la punct un plan pentru a obține profit din sprijinul acordat creatorilor de artă. În luna mai, șeful Instagram, Adam Mosseri, a declarat că firma este interesată de vânzări de artă digitală de colecție, pentru a le oferi creatorilor o modalitate în plus de a face bani.

  Mai mult decât atât, Meta și-a exprimat intenția de a construi o piață de artă digitală care ar putea fi folosită pentru achiziționarea de NFT-uri din metaverse.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...