More

  Facebook remediază o eroare bizară care a generat pe feed-ul tuturor postări făcute pe paginile celebrităților

  Mai mulți utilizatori care au accesat platforma Facebook în ultimele ore au raportat o serie de erori din cauza cărora le-au apărut în newsfeed (n.r. fluxul de știri) postări ale unor celebrități pe care nu le urmăreau

  Un purtător de cuvânt al Facebook a declarat că s-a produs o eroare cauzată de schimbările de configurație, dar problema a fost soluționată la scurt timp.

  Compania a anunțat miercuri că a luat la cunoștință de faptul că userilor le apar postări bizare pe feed-ul lor și a afirmat că a remediat eroarea. Pe scurt, numeroși utilizatori din întreaga lume au reclamat ca pe timeline-urile lor au apărut postări aleatorii făcute de necunoscuți pe paginile celebrităților, informează TechCrunch.

  „O schimbare de configurare a făcut ca unii oameni să aibă probleme cu Feed-ul lor Facebook. Am rezolvat problema cât mai repede posibil pentru toți cei afectați și ne cerem scuze pentru orice inconvenient”, au transmis reprezentanții Facebook pentru Forbes.

  Problema principală a constat în faptul că aceste postări acaparează fluxul principal de știri al utilizatorilor și îl afectape cel obișnuit, care conținea imagini, videoclipuri și alte povești distribuite de prieteni. Prin existența acestui bug, orice postare făcută de un străin pe pagina unei celebrități pe care ați apreciat-o va apărea și pe feed-ul dumneavoastră, chiar dacă îl aveți sau nu în lista de prieteni.

  Din fericire pentru Facebook și utilizatorii săi, eroarea a fost rezolvată destul de repede, iar fluxul principal de știri și-a revenit la normal.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...