More

  CoinFund lansează un fond Web3 de 300 de milioane de dolari pentru a investi în start-up-uri

  CoinFund, o firmă de investiții în criptomonede cu sediul la New York, a anunțat miercuri că a lansat un fond de capital de risc în valoare de 300 de milioane de dolari pentru a susține proiectele (early-stage) blockchain aflate la început de drum.

  Înființată în 2015, CoinFund a investit de atunci în peste 100 de firme din portofoliul său. Compania este una dintre cele mai longevive din domeniul web3 și a investit aproximativ 1 miliard de dolari în startup-uri în stadiu de început.

  Conform blockchain.news , noul fond de risc sub numele de “The CoinFund Ventures I fund” va investi în firme cu tehnologie web3 care prezintă o oportunitate comercială bună.

  Partenerul senior și directorul de investiții de risc al CoinFund, David Pakman, a declarat că noul fond va fi investit în proiecte și firme crypto care se concentrează pe proiecte blockchain layer-1, infrastructura web3, DeFi (Decentralized Finance), NFT și gaming, efectuarea de plăți, gestionarea activelor, exchange-uri, piețe și aplicații descentralizate.

  Pakman a mai spus că, prin intermediul noului fond, CoinFund își propune să continue să investească și să înființeze firme de criptomonede care să exploreze “gama largă de posibilități pe care tehnologia web3 le pune la dispoziție”.

  În ciudă sentimentului negativ actual de pe piața criptomonedelor, partenerul senior afirmă că web3 și lumea crypto sunt domenii foarte importante din spațiul tehnologic. De asemenea, acesta susține că firma sa este un investitor cu proiecții pe termen lung.

  Răzvan Tănase

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  Te-ar putea interesa și...