More

  Valoarea bitcoin scade din nou sub 22.000 de dolari

  Bitcoin (BTC), cea mai puternică criptomonedă la nivel global, a scăzut recent sub valoarea de 22.000 de dolari, în ciuda unei traiectorii crescătoare înregistrată în ultimele săptămâni. Drept urmare a mișcării negative în preț, mulți investitori au suferit pierderi mari.

  Conform AMBCrypto, lichidările de pe piața crypto s-au adunat în număr mare în ultimele 24 de ore. Valoarea estimată este de 600 milioane de dolari.

  Moneda BTC, care săptămâna trecută a fost pe punctul să depășească valoarea de 25.000 de dolari, a scăzut acum sub 22.000 de dolari și a înregistrat un nou minim al ultimelor două săptămâni, de 20.730 de dolari.

  Nu doar moneda, ci chiar și produsele conexe au avut mult de suferit. Prin extensie, fondurile și ETF-urile (Exchange Traded Fund) Bitcoin continuă să se confrunte cu o lipsă de cerere, care a început de la jumătatea lunii iunie. 

  Jan Wustenfeld, un analist BTC cunoscut, a distribuit recent pe Twitter o evoluție a ETF-urilor Bitcoin. Pe 17 iunie, deținerile ETF-ului canadian Bitcoin Purpose Spot au scăzut de la 47.800 la 23.300 BTC. De atunci, deținerile au rămas neschimbate (în prezent la 23.000 BTC). Practic, s-a înregistrat o scădere de mai bine de 50%.

  Întrebarea cea mare rămâne dacă va putea Bitcoin să reziste și să supraviețuiască acestei corecții. Șansele sunt destul de bune ca BTC să triumfe. În luna iulie, Bitcoin a reacționat în mod pozitiv, revenind din aceeași zona de suport în care se află acum.

  Cu toate acestea, doar timpul va arată dacă este posibilă o revenire a Bitcoin, cât și a întregii piețe crypto, după corecția actuală.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...